Havanna Club Rum Museum, Havanna, Kuba

Som ni säkert känner till finns det en historik mellan spritdrycken rom och landet Kuba. Det här är lokaler som hör till romtillverkaren Havanna Club och som används till visningar, museum, konserter och cigarrprovning. Allt är mycket trevligt och glatt. Konserterna här är frekventa och vill du besöka en av dem räcker det oftast med att gå till entrén kort innan musicerandet skall börja. Det går också att fråga i turistbyrån när det är dags för konsert. Några artister som ofta spelat här är Compania Segundos, från Buena Vista Social Club, barnbarn. När det inte är konsert finns baren och alla dess varianter av Havanna Club samt rom-museet. Vissa av de varianter av rom som säljs här är retligt svåra att få tag på i utlandet.

Havanna Club Rum Museum
Avenida del Puerto #262 Esq. A Sol, Habana Vieja
Havanna, Kuba
Tele: +53-(0)-862-3832, -8624108, -8618051, ext 202 och -8611900
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.