Vinkällaren Can Sais, Vall-llobrega, Spanien

Enologen Marta Arenas i Solés driver den vackert belägna vingården Can Sais i det lilla samhället Vall-llobrega en bit utanför Girona. Hit välkomnar hon den som vill på vinprovningar, visningar och måltider. Att verksamheten är familjärt liten och att Marta är både trevlig och gladlynt gör att man trivs här. Ofta blir det så att man sitter på hennes balkong, ser ut över markerna och njuter av vad hon berättar och serverar. Givetvis säljer hon även vin till den som vill ha det bara hon har något kvar för ibland får hon priser för sina viner och då vill alla köpa dem.

Vinkällaren Can Sais
Calle Raval de dalt. 10
17253 Vall-llobrega, Girona
Spanien
Tele: +34-(0)972-318033, -(0)647-443873
E-post: correu@cellercansais.com
Vinkällaren har sin Facebooksidan HÄR.