Frogs Heaven, Horquetas de Sarapiquí, Costa Rica.

Om du är intresserad av djur, natur och växter bör du besöka Frogs Heaven i Sarapiqui-området. Det är en liten park som byggts upp av José Solís och hans far. I den försöker de skydda grodor och fåglar samtidigt som de visar hur olika växter är användbara. Du kommer att lära dig en hel del om kryddor, medicinalväxter, amfibier och fåglar när du är här. Stället är exempelvis litet men bättre för fågelskådning än många större parker. Var inte rädd att fråga om sådant som du funderar över för de som driver det här stället har gedigen kunskap om djur och natur. De lever också som de lär. Till råga på allt arbetar även José som lokalguide över hela Costa Rica och delar av resten av Centralamerika. Hör gärna av dig till honom om du behöver en bra kontakt som ordnar allt från guidning till bokning och förhandlingar. Han vet vad han gör.

Frogs’ Heaven
Horquetas de Sarapiquí
Sarapiquí, Heredia
Costa Rica
Tele: +506-(0)88918589
Företagets Facebooksida finns HÄR.