Heng Heng II Guesthouse, Kratie, Kambodja

Det här är ett mycket enkelt gästgiveri, eller hotell, invid Mekong i den kambodjanska staden Kratie. Platsen beskrivs gärna som söder om hamnen i Kratie. Rummen är stora och någorlunda rena samt har luftkonditionering, tv och varmt vatten. Viss uppkoppling mot internet kan åstadkommas i receptionen och personalen där är hjälpsam. Runt hörnet och längs vattnet har du flera restauranger. Du har även stadens marknad snett bakom hotellet. Frukost är en aningen krånglig affär men som löser sig genom att äta i ett närbeläget café för Heng Heng II har ingen egen servering.

Heng Heng II Guesthouse
Preah Soramarith Quay
Kratie, Kambodja
Tele: +855-(0)77-971405, -(0)12-929943, -(0)11-929943, -(0)11-282821 (hotellet föredrar det sista numret för kontakt med utlandet)
E-post: hengheng2hoel@yahoo.com
En inofficiell Facebooksida för hotellet finns HÄR.