Irish Pub, Mainz, Tyskland

I den irländska puben händer en hel del. Bland annat arrangeras en “öppen scen” på söndagar och då kan du se lokala talanger uppträda. Det är en sådan afton du ser i bilden. Puben är inredd i mörkt trä och erbjuder 4-5 olika ölsorter, cider och annan dricka. Mat erbjuds inte och heller inga öler från småbryggerier. Puben har en gratis och stark uppkoppling till internet som du får använda. Det finns också ett samarbete mellan den irländska puben i Mainz och den i närbelägna Wiesbaden.

Bryggeriet Eisgrub-Bräu ligger nära bakom den här irländska puben men det är inte en rak väg dit. En annan del av Weißliliengasse heter Grosse Langgasse och där ligger restaurangen Sixties som lockar ett liknande klientel som den irländska puben.

Irish Pub
Weißliliengasse 5
55116 Mainz
Tyskland
Tele: +49-(0)6131 231430
E-post: irishpub_wiesbaden@hotmail.com
Pubens Facebooksida finns HÄR.