Flugfiske i Slovenien

La Vaquita Echá, Pirque, Chile

Här får du rejäla portioner i en mycket trevlig miljö och tillsammans med många glada besökare. Restaurangen ligger i ett av Chiles vindistrikt och blir därför ett bra ställe att stanna på för att äta. Matplatser finns både inom- och utomhus. Betjäningen är snabb och bra men det kan vara en idé att beställa bord i förväg om du är här när det är gott om turister i trakten. Wifi finns. Floden Maipo flyter parallellt med Ramòn Subercaseaux och vertikalt mot vägen V. Mackkena som leder till Santiago. Den mycket stora vingården Concha y Toro finns på gångavstånd från La Vaquita Echa. Den här restaurangen så pass trevlig att du nog kommer att komma ihåg den länge.

La Vaquita Echá
Ramòn Subercaseaux 3355
3355 Pirque, Region Metropolitana
Chile
Tele: +56-2 2854 6025
E-post: reservas@lavaquitaecha.cl
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.