Cango Wildlife Ranch, Oudtshoorn, Sydafrika

Cango är en välkänd liten park i utkanten av Oudtshoorn på väg mot de grottor som också kallas cango. Den är mest känd för sina leoparder men här finns även mycket annat. Tanken är att parken skall hjälpa och skydda djuren som finns här samtidigt som den skall utbilda allmänheten om dem. Gränsen mellan att hjälpa djuren och att visa dem för för många betalande gäster är hårfin och här ligger delar av verksamheten på gränsen mellan vad en vanlig besökare kan fås att tro fungerar. Men parken har funnits länge och det är trevligt att den ibland stängs för att djuren skall få sin variant av semester i ett stort öppet område i närheten. Mycket av verksamheten här är baserad på volontärarbete och vill du bli en av dem skall du kontakta Wild Animal Volunteers. Det går säkert även bra att skriva till postadressen nedan.

Cango Wildlife Ranch 
Baron Van Reede St
Oudtshoorn, 6620, Sydafrika
Tele: +27-(0)44-2725593
Fax: +27-(0)44-2724167
E-post: info@cango.co.za, reservations@cango.co.za, pro@cango.co.za, marketing@cango.co.za, cpf@cango.co.za, info@wildanimalvolunteers.com
GPS-koordinater: Lat 33.566166, Long 22.213518
Parkens Facebooksida finns HÄR.

Postadress:
Cango Wildlife Ranch
PO Box 559
Oudtshoorn, Sydafrika 6620