Marija 2, Kotor, Montenegro.

Hotellet Marija 2 ligger utanför den mycket trevliga lilla staden Kotor i Montenegro. För att komma hit måste du åka ett par kilometer längs kusten i riktning mot Dubrovnik. Namnet kommer av att hon som driver stället heter Marija och tvåan är för att samma personer även äger ett hotell innanför murarna i Kotor. Det här hotellet är främst tänkt att vara smidigt för konferenser och affärsresenärer men det fungerar bra för grupper, genomresande och familjer. Det ligger invid genomfartsvägen men ut mot Kotorbukten. På så sätt blir det lätt att komma hit och lätt att nå stranden. Följer du stranden in i bukten tar det en halvtimme att nå Kotors gamla stad. Marija 2 består av ganska stora rum som hålls rena och fräscha. Vissa av dem har balkong mot muren i Kotor. Trådlöst internet är gratis och finns i hela hotellet. Det fungerar normalt bra. Parkering finns också för några bilar. Frukosten serveras i bottenvåningen rakt under receptionen och består av en liten buffé och ett val mellan olika menyer som lagas medan du väntar. Personalen är trevligt omhändertagande och bra på att få gästerna att trivas.

Hotellet har ett systerhotell som heter Marija och ligger i Kotors gamla stad.

Marija 2
85330 Kotor, Dobrota
Montenegro
Tele: +382-(0)32-335307, -335308, -335309
Mob: +382-(0)67-326125 (Marija)
Fax: +382-(0)32-335310
E-post: hotelmarija@t-com.me, hotelmarija@cg.yu