Hotel Central, Cluj-Napoca, Rumänien.

Bara några meter bakom Cluj-Napocas kulturhus och lite undanskymt i en gång ligger det trestjärniga Hotel Central. Det är ett modernt och välvårdat hotell som förberett sig väl för att ta emot konferenser. Bor du här har du lätt att hålla konferens på hotellet samt att nå stadens sevärdheter och butiker. Här har du också nära till stora delar av studentlivet och universitetet. Cluj-Napoca är en betydande universitetsstad. Personalen är lätt att ha att göra med och allt du vill skall fungera gör det. Frukostrummet och det för konferenser ligger vägg i vägg med varandra invid receptionen. Rummen är rena och sängarna bekväma. Hotellet kan dock vara sämre för barnfamiljer och är säkerligen inte första alternativet för budgetresenärer.

Hotel Central
Str. Victor Babeș nr. 13,
Cluj-Napoca, Rumänien
Tele: +40-(0)264-439 959,
Mob: +40-(0)752-439959
E-post: office@hotelcentralcluj.ro