Don Det Bungalows & Restaurant, Champasak, Laos

I den lilla byn Don Det på ön med samma namn i södra Laos hittar du dessa bungalows alldeles nära vägs ände. Här erbjuder Peter Wolledge  med personal både bra mat och boende och det till ett överkomligt pris. Miljön här är både fin, avslappnad, välskött och en aning mysig. Precis som det skall vara här nere bland Laos 4000 öar. I närheten kan du hyra en cykel och utforska Don Det eller grannön Don Khon. Mellan dem finns Laos enda järnvägsbro men järnvägen saknas. Den fanns här när fransmännen kämpade för att tömma landet på allt värdefullt. Hela det här området är perfekt för några lugna och trevliga dagar med sol, bad och stillhet. Ryggsäcksturisterna som brukar finnas här klämmer också gärna in någon fest när de ändå passerar förbi men något festställe är det inte.

Don Det Bungalows & Restaurant
Don Det Village, Khong District
Champasak, Laos
Tele: +856-(0)20-3004959, -(0)30-9553354, -(0)20-7721572, -(0)20-
E-post: lovely_laos@yahoo.com
Företagets Facebooksida finns HÄR.