Restaurang Calamander Lake Gregory, Nuwara Eliya, Sri Lanka.

Restaurang Calamander Lake Gregory, Nuwara Eliya, Sri Lanka.

Till Calamander kommer man främst för läget invid den avkopplande sjön Gregory. Invid restaurangen finns en liten park som tar entré och vill du komma in till staden ligger den lite drygt 2 km bort. Det går bra att gå dit men då måste du följa en hårt trafikerad väg. Restaurangen arbetar tillsammans med och hör till “Guvernörshusen” som marknadsför sig som lyxiga. Hit bör du ändå inte komma med höga kulinariska förhoppningar. Maten är i bästa fall enkel och den kostar mycket i jämförelse med vad du får. Men att sitta på uteplatsen och dricka något är trevligt. Åker du tuktuk hit är det säkrare att säga att du vill till “Governor’s Chalets” än till “Restaurang Calamander”.

Restaurang Calamander Lake Gregory
Badulla Road
Nuwara Eliya
Sri Lanka
Tele: +94-(0)52-2223634, -2223655, -2234967, -2223654