Konoba Mareta, Korcula, Kroatien

I den mysiga lilla kroatiska ö-staden Korcula finns flera trevliga restauranger. En med ett smidigt läge mitt i staden är Konoba Mareta. Följer du huvudgatan förbi torget och rakt ned längs gränden Sveti Roka kommer du att ha restaurangen på vänster sida. Den huserar i flera lokaler som ligger bredvid varandra. Det finns både matplatser inomhus och utomhus i gränderna. En av deras lokaler är så pass mörk att du får svårt att läsa menyn men i stället kanske du får en hög “mysfaktor”. Av maten är 75% av grönsakerna odlade på en närbelägen ekologisk bondgård. Här får du trevlig betjäning, god mat och en fin miljö. Priserna är som hos övriga restauranger i Korculas gamla stad.

Konoba Mareta
Ulica Sveti Roka 4
20260 Korčula
Kroatien
Tele: + 385-(0)20-711 144
E-post: info@konoba-mareta.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.