Huckleberry’s Restaurant, Pretoria, Sydafrika

I parken Magnolia Dell i Pretoria finns en underbar liten restaurang som heter Huckleberry’s. Här kommer du att bli väl bemött av Chris (Christopher Letswalo) och hans personal som kommer att ge dig en förstklassig måltid till en rimlig kostnad. Drickamenyn är också duglig. Det svåraste är att välja vad man vill äta för ofta har man hört i förväg att allt är så bra det kan bli. Ölutbudet består dock av standardöler medan vinlistan är mer genomarbetad. Kontakta gärna restaurangen i god tid innan du kommer för den är ofta fullsatt av njutande kunder. Walkerspruit heter den lilla floden som rinner genom parken och nästan under restaurangen.

Huckleberry’s Restaurant
c/o Florence Ribeiro and Nicolson streets
Baileys Muckleneuk
Pretoria, Sydafrika
Tele: +27-(0)12-3464588
Mobil: +27-(0)83-2686862, -(0)78-2663349
E-post: info@huckleberrys.co.za
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.