Bar Restorant Alba, Kruja, Albanien.

Ovanför det entografiska museet och mittemot Skanderbeg-museet finns några restauranger och en av dem med terass är Alba. Du är nu innanför murarna till den historisk viktiga borgen i Kruja. Här serveras traditionell albansk mat men även vissa internationella rätter. Restaurangen har flera erbjudanden med menyer de skapat. De har ett trevligt urval av drycker och använder goda råvaror som serveras med uppmärksamhet. Om du sitter inne i de vackra lokalerna eller ute med den magnifika utsikten är upp till dig. Skulle du inte vilja stanna på just den här terassen kan du alltid se om restaurangerna bredvid har något som lockar mer och räcker inte det ligger den omskrivna marknaden (bazaren) utanför muren och på andra sidan den har du Hotel Panorama.

Bar Restorant Alba
Vid Nationalmuseet
Kruja, Albanien
Tele: +355-(0)51-124390
Mobil: +355-(0)69-2095858
E-post: lulderveni66@yahoo.com
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.