Avalon Guest House, Dublin, Irland.

Nära det mycket aktiva området runt gatan Temple Bar i Dublin finns flera vandrarhem och ett av dem är Avalon Guest House. Det är ett väl fungerande och bra vandrarhem med ett café i entrén. Caféet serverar den frukost som erbjuds och vill gärna att ni köper mer av dem. Den inkluderade frukosten består av te, kaffe, rostbröd och yoghurt, så försäljningen av kompletterande matvaror borde kunna vara god. Av och till anordnar vandrarhemmet filmkvällar i källaren och du har alltid tillgång till ett skrangligt biljardbord med myntinkast. Hit kommer även folk för att rekrytera deltagare i gratis guidade vandringar i Dublin. Ok, dricks undantaget. Skulle du bo här är det några få kvarters promenad till stora shoppingstråk, Temple Bar och Guinness Storehouse. Du kan bo i sovsal eller i ett eget rum. Och den unga personalen är alltid trevlig, kunnig och hjälpsam.

Avalon Guest House
55 Aungier Street
Dublin 2
Irland
Tele: +353-(0)1-4750001
E-post: info@avalon-house.ie
Vandrarhemmets Facebooksida finns HÄR.