Hotel Chandrika, Tissamaharama, Sri Lanka

Det här är ett fint hotell med välskötta rum och bungalowliknande hus med fyra rum i varje enhet. Några av rummen är som radhus. På tomten finns en stor och fin simbassäng med en bar som sällan är bemannad. Snett emot bassängen finns en bar där ett av de två trådlösa nätverken ibland fungerar, men det blir ibland mycket mygg där. Den andra trådlösa uppkopplingen fungerar bara i receptionsområdet. Frukosten består av en stor buffé och köket dukar också fram en sådan på kvällen, men du kan även få a’ la carte. Beställer du a’ la carte kan du behöva försvara din beställning eftersom kökspersonalen helst vill att du köper den förhållandevis dyra buffén. Här kommer du att bo nära den mycket välbesökta nationalparken Yala dit många åker med förhoppningen att se vilda djur, helst leoparder.

Det här hotellet kallas även för Chaarya Resort & Spa.

Hotel Chandrika
Kataragama Road
Tissamaharama, Sri Lanka
Tele: +94-(0)47-2237143, -2239365, -4378751, -4378750
Fax: +94-(0)47-4378750
E-post: chandrikahotel@sltnet.lk
Hotellets Facebooksida finns HÄR.

Så här kan det se ut i Yala National Park.