Hotel Neptun, Dubrovnik, Kroatien.

Hotel Neptun, Dubrovnik, Kroatien.

Det här är ett hotell som ligger ganska långt ut på Babin Kuk-halvön i Lapadområdet utanför Dubrovnik. Från centrala Lapad krävs en fin promenad på ungefär 15 minuter längs vattnet för att nå hotellet om man inte tagit buss 6 som stannar utanför porten. Standarden här är hög och det är ingen brist på tjänster att köpa utöver dem som ingår i rumspriset. Grannhotellen ingår i samma kedja och anser sig alla vara lyxhotell. Trådlöst internet finns i hela hotellet och att bo här är en bekväm sysselsättning även om hotellet kan uppfattas vara lite avsides. Det är också lite si och så med om allt fungerar men personalen är trevlig och hjälpsam när gästerna får oväntade överraskningar som att nyckeln bara passar till grannrummet. Många rum är byggda så att det är lätt att bo här som familj eller två par med skilda rum. Och utsikten från flera av rummen är bedårande vacker.

Hotel Neptun
Kardinala Stepinca 31
20 000 Dubrovnik
Kroatien
Tele: +385-(0)20-440100
E-post: info@importanneresorts.com