Island Continent Hotel, Antananarivo, Madagaskar.

Island Continent Hotel, Antananarivo, Madagaskar.

Det här är ett enkelt hotell som har sin främsta konkurrensfördel i närheten till flygplatsen i Antananarivo (Tana). Båda ligger i området Ivato som är beläget ungefär 20 minuter med bil från Tanas centrum. Av och till hålls här fester som framstår som spontana och det finns en fin simbassäng framför hotellet. Det är också vackert att vakna med en utsikt mot bergen i fjärran. Här finns trådlöst internet i hela hotellet men med bättre funktionalitet vid receptionen. Några saker som kan vara problematiska är att bassängen ibland kritiseras för bristande renlighet och att frukosten serveras först en halvtimme efter att den utlovats och är liten. Hotellet har 16 dubbel- och ett familjerum i malagassisk stil. Mycket här är av trä och ägarna har ansträngt sig för att visa upp lokal konst. Alla rum har egen toalett och en veranda som vetter mot risfälten och simbassängen. Det finns några rum som är större och har tv, minibar, telefon, hårtork, ett bord och en tekanna. Restaurangen har både lokala och europeiska rätter på menyn. Rumsservice går att få dygnet runt. Hotellet har även tvättmöjligheter och telefon samt gratis transfer till och från flygplatsen.

Island Continent Hotel
Adress…
E-post: info@ictours.mg