Beerhouse, Kapstaden, Sydafrika

Trevlig pub som blir mer livad ju senare på kvällen du är här. På slutet är ljudnivån hög. Puben erbjuder många små bryggeriers produkter och har tre olika avsmakningsmenyer. Den mest omfattande av dessa menyer består av 12 prover med sydafrikanska öler. Av någon svårbegriplig anledning finns en ingefäraläsk och en Kopparbergs cider med bland ölproverna.

Köket erbjuder olika hamburgare och annat som passar gott som middag. Fokus är på ölerna och pubverksamheten vilket leder till att maten är ordinär men menyn är formulerad så att man hoppas på en större omtanke om maten i framtiden. Som den är nu är maten god men lite slarvigt presenterad. Puben har ett systerbolag i Johannesburg. När du ändå är här bör du titta på de roligt innovativa toaletterna och avdelningen för där man tvättar händerna.

Beerhouse
223 Long Street
8001 Kapstaden
Sydafrika
E-post: onlong@beerhouse.co.za
Tele: +27-(0)21-4243370
Pubens Facebooksida finns HÄR.