Sabaidee @ Lao Hotel, Vientiane, Laos

Lite längre in i staden än Rue Samsenthai sett från Mekongfloden ligger Sabaidee@Lao Hotel. Det är ett stort och modernt hotell där wifi fungerar, personalen är välkomnande men en aning distanserad och allt är rent och snyggt. Frukosten är en buffé som serveras i bottenvåningen och den innehåller det mesta. Är du i Vientiane och vill upptäcka staden till fots är det lätt gjort från det här hotellet, men det gäller ganska många andra hotell i den lilla huvudstaden. Priserna på hotellets hemsida är vad de önskar få men oftast inte vad besökare som använt andra bokningssidor betalat.

Sabaidee@Lao Hotel
Pangkham Road, Sisaket Village
Chanthabouly District, Vientiane
Laos
Tele: +856-(0)21-265141, -265142, -265152
Fax: +856-(0)21-265143
E-post: info@sabaideeatlaohotel.com , rsvn@sabaideeatlaohotel.com, gmh@sabaideeatlaohotel.com, rsvn@sabaideeatlaohotel.com