Flugfiske i Nordmakedonien

Yujo Izakaya, Kampala, Uganda

Yujo Izakaya är en japansk restaurang från 2011. Den huserar i samma lokaler som Banange Brewing Company och flera andra verksamheter. Maten är förstklassig och servicen likaså. Du kommer att sitta i en riktigt trevlig omgivning där det finns platser både på en balkong och inomhus. Vill du visa dina vänner vilken fin plats du hamnat på har verksamheten en trådlös uppkoppling till internet och den får du använda gratis. På väg hem härifrån har du möjlighet att köpa konst eller saker från bryggeriets butik.

Vill du bo inom gångavstånd från den här restaurangen är Speke Hotel ett bra alternativ.

Yujo Izakaya
36 Kyadondo Road
Kampala, Uganda
Tele: +-(0)79-428 9856, -(0)77-2209999, -(0)77-265 0355
E-post: yujorestaurant@gmail.com
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.