Hotel les Illes, L’Estartit, Spanien

På den del av den spanska kusten som kallas Costa Brava och alldeles invid gränsen till Frankrike finns en liten stad som heter L’Estartit. Utanför staden ligger Medasöarna som är mycket populära för sportdykning. Hotellet Les Illes har sedan 1995 en egen dykverksamhet. Stadens strand ligger bara någon meter utanför hotellet och bredvid det har du många restauranger och barer. Les Illes har hiss, gratis trådlöst internet fungerar bäst vid receptionen och en omfattande verksamhet med utflykter. Rummen är rena, fräscha och har en enkel standard. Personalen är vänlig och hjälpsam. Frukosten är en stor buffé som serveras i en lokal bredvid receptionen. Du kan även äta andra måltider här om du vill.

Bara någon meter från det här hotellet hittar du Can Dalfó.

Hotel les Illes
Calle Illes Nº55
E17258 L’Estartit
Girona, Spanien
Tele: +34-(0)972-751239
Mob: +34-(0)627-433350
Fax: +34-(0)972-750086
E-post: info@hotellesilles.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.