Paraiso Quetzal Lodge, Costa Rica.

Är du intresserad av naturupplevelser, fågelskådning, naturfoto eller vandringar är det här ett ställe du vill besöka. Det ligger otroligt vackert i regionen Dota, men en aning svårtillgängligt, några få timmar från San José. Boendet är i utspridda vackra små rum med en utsikt som du sent kommer att glömma. Restaurangen är i träbyggnaden som även har receptionen. Som gäst har du tillgång till vandringsleder, matningstationer för fåglar och kan få använda fotografiplattformen. Som namnet antyder har du här en bra chans att se quetzalfåglar men det kan även tänka sig att du ser en tapir för de är som vanligast i den här delen av Costa Rica. Eldstrupekolibri är en annan vanlig fågel vid den här lodgen. Har du en gång varit här kommer du förmodligen att berätta för alla dina vänner om upplevelsen.

Paraiso Quetzal
Cerro de la Muerte, Ruta 2 Sur km 70.
11703 San Gerardo de Dota
Provincia de San José
Costa Rica
Tele: +506-2200-0241, 8810-0234
Mob: +506-8912-0991
E-post: info@quetzalsparadise.com
Lodgens Facebooksida finns HÄR.