Flugfiske i Kiruna

Lakruka, Arangala, Sri Lanka

Det här företaget har flera filialer som arbetar med träsniderier och den som syns i filmen nedan hittar du nära polisstationen i Naula längs väg A9. Området är mest känt som Matale och för att det finns gott om kryddträdgårdar i trakten. Många rundresor i Sri Lanka stannar här och när du kommer till Lakruka kommer du först att få se en gratis föreläsning som berättar om olika träslag. Huvudnummret är hur man kan få olika färger från regnbågsträ och hur det går till syns tydligt i filmen. Berättelsen går vidare till att visa hur personalen arbetar och att berätta om deras arbetssituation. Avslutningen är förstås att visa dig företagets stora butik. Personalen är trevlig och inte alltför påflugen men vill gärna sälja. De är bra på det men det kanske inte är så konstigt eftersom företaget funnits i ungefär 40 år. Du kommer att få veta hur de skickar varor runt världen och ofta finns lappar med olika länder på produkterna för att du skall känna dig trygg med att låta dem skicka det du köpt till ditt hem. Glöm inte att priserna är förhandlingsbara!

Lakruka
Trincomalee Road / Väg A9
21000 Naula, Arangala
Sri Lanka
Tele: +94-(0)662-246 217
E-post: lakruka@gmail.com
Företagets Facebook-sida finns HÄR.

Så här ser ett besök hos Lakruka ut: