Zeta Camp, Juta, Georgien.

Hit kommer man främst för att vandra och för att göra det utan att hela resebudgeten skall gå åt till boendet. I den här campingen finns tält och några rum färdiga. Du kan hyra dem och madrasser men behöver ta med dig din egen sovsäck eller egna lakan. Campingen marknadsför sig med att de erbjuder organisk mat, har elektricitet och internet och att det ofta spelas musik där. De har både varmt och kallt vatten men allra mest spektakulärt är utsikten över berget Chaukhi. Har du inget emot att bo enkelt kommer du att trivas här och du kommer även att få många nya vänner för det kommer alltid nya hit. Campingen ligger på 2300 meters höjd och det tar två till tre timmar att köra hit från Tbilisi.

Mellan er och berget finns ett annat och aningen mer ombonat ställe som heter Fifth Season.

Zeta Camp
Juta
Kazbegi
Georgien
Tele: +955-(0)577-501057.
E-post: zetacamp@yahoo.com
Campingens Facebooksida finns HÄR.