Issam Hotel, Sheki, Azerbajdzjan.

I staden Sheki i Azerbajdzjan brukade karavaner stanna och här finns även lämningar från traktens gamla rike. Det är en liten stad med få hotell och ett av dem är Issam. Rummen här är enkla, rena och av bekväm storlek. I hotellet finns en rejäl simbassäng, en bastu som gärna håller mycket hög temperatur, ett turkiskt bad och ett ångbad. Det är bara att ta med badrocken från rummet och gå ned till faciliteterna. Bassängen är dock för kvinnor ena dagen och män den andra. Massage finns också att få mot en extra betalning. Nära frukostrestaurangen finns en bar som lätt blir rökig och där bartendern gärna spelar hög musik. Frukosten är också ganska enkel men innehåller trevliga inslag som att ägg bereds efter önskemål. Personalen här är trevlig och engagerad. De höjer upplevelsen av att bo på det här hotellet som inte har särskilt många rum men som är ett bra alternativ för den som passerar Sheki.

Jämför gärna med boendet i Karavanserajen.

Issam Hotel
Shahriyar street
31 th district
Sheki
Azerbajdzjan
Mobil: +994-(0)24-2448781, -(0)55-2248781
E-post: office@issam.az, admin@issam.az
Hotellets Facebooksida finns HÄR.