Corks Cozy Bar, Bukarest, Rumänien.

På en sidogata till Strada Lipscani i Bukarests historiska centrum ligger den här baren som är lika fin och mysig som namnet antyder. Här finns ett rejält utbud med viner som nästan alla säljs per glas. Några kostar som en hel måltid eller mer och andra som på vilken bar som helst. Maten här är inbjudande och inte alltför dyr. Det enda som irriterar är att du antingen måste registrera dig på en hemsida eller logga in via Facebook för att få tillgång till Internet. Köket ligger i källaren och det passerar man om man är på väg till toaletten. Till och med gången i källaren är mysigt inredd. Att gå där påminner om att gå förbi köket i en båt. Att hitta hit kan vara lite utav en utmaning men när du väl är här vore det konstigt om du inte trivs.

Corks Cozy Bar
Strada Băcani 1.
Centrul Istoric
Bukarest
Rumänien
Tele: +40-(0)21-3112265.
E-post: hello@corks.ro
Vinbarens Facebooksida finns HÄR.