Winterose, Portofino, Italien.

Om du är på besök i den lilla charmiga liguriska staden Portofino är det bra om du har tillgång till en tjock plånbok. Priserna här är höga. Ett ställe som inte är mitt i turistströmmen och som har någorlunda överkomliga priser är vinbutiken Winter Rose. Deras erbjudanden med ett glas vin och en bricka tilltugg är mest prisvärt. Annars kostar ett glas vin dubbelt så mycket som närbelägna städer tar för sitt husvin. Hos Winter Rose sitter du lite gömd men med bibehållen utsikt över hamninloppet. Det här är helt enkelt ett trevligt ställe. Kvinnan som driver det är alltid igång, pratar gärna och är trevlig att ha att göra med. Hon säger att butiken främst är en butik och att de flesta som kommer hit köper erbjudandet.

Winter rose
Calata Marconi
16034 Portofino
Italien
Butikens sida hos Facebook finns HÄR.