Airport Craft Brewer, Kempton Park, Sydafrika.

I inrikesterminaler på Oliver Tamboflygplatsen i Kempton Park utanför Johannesburg i Sydafrika finns det här bryggeriet. Det har ett knappt tiotal öler som alla är välbryggda och goda. Bryggeriet fungerar även som restaurang med främst tapas på menyn. Är du rökare finns en inglasad kammare för det. Den trevlige bryggmästaren, Phumeleleo Marali, kommer gärna fram och pratar med sina kunder. Han höll på att bygga upp sitt bryggeri under 2015 och har lärt sig sin verksamhet av Lex Mitchell som är en välkänd ölbryggare i Sydafrika. (Han driver nu Bridge Street Brewery i Port Elisabeth).

Airport Craft Brewer
Domestic Departures, O R Tambo International Airport
Kempton Park, Sydafrika
Tele: +27-(0)11-390 3394
E-post: info@airportcraftbrewers.co.za
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.