Fifth Season, Juta, Georgien.

Fifth Season, Juta, Georgien.

Skulle du vara ute och vandra i Kazbegiområdet i norra Georgien kommer du nog att trivas om du gör det här huset ovanför Juta till ett av dina stopp. Det öppnades av Gela Arabuli den första augusti 2015 och är ett fint ställe med ambitioner. I marknivå finns ett fint rum av sten och trä där kök, besökare och personal samsas. Här erbjuds både mat och dryck av en ung och trevlig personal. I ett hörn finns en toalett som även har en enkel dusch. På övre våningen finns tre rum med två våningssängar i varje och ett rum med totalt 8 sovplatser. Utsikten från det här stället är otrolig och värd en lång omväg. De som inte vill gå uppför backen från Juta brukar komma med häst och bara det kan vara en syn som kittlar fantasin. Det här stället kommer säkert att bli ett vanligt stopp på vandringar i Kazbegi.

En camping som heter Zeta Camp ligger mellan byn Juta och Fith Season. Den kan vara ett alternativ om du vill spara några få höjdmeter eller bo ännu lite enklare.

5th Season
Juta, Kazbegi
Georgien
Tele: +995-(0)555-011515, -(0)599-521784, -(0)577-505565.
E-post: arabuli.gela@gmail.com
Företagets Facebooksida finns HÄR.

Utsikt från Fifth Season, Juta, Georgien.