Enoteca Papà Noè, Turin, Italien.

Nära ena långsidan av tågstationen Porta Nueva i Turin i Italien finns vinbaren Papa Noe. Det är en fin liten inrättning som är organiserad som ett bibliotek med flaskor och inlagda produkter. Här hittar du bland annat vin, portvin, champagne, whisky och inlagda grönsaker till ofta ganska generöst tilltagna priser. På kvällen fylls baren upp och då händer det att någon musiker spelar medan kunderna dricker och äter små tilltugg. Stämningen brukar vara i topp och det man konsumerar är gott. I och för sig är deras söta paj en aning underlig för den smakar som om den är gjord på sega råttor. En lite lustig sak här är att man går genom ett litet lager i källaren för att komma till toaletten och när man är färdig där sköts både spolningen och vattnet i handfatet av pedaler på golvet.

Runt hörnet har du restaurangen Slurp! och Zelli Wine Pub.

Enoteca Papà Noè
Corso Stati Uniti, 11
10128 Turin
Italien
Tele: +39-(0)11-5069884
E-post: info@enotecapapanoe.it