Ramizi Hotel, Përmet, Albanien.

Ramizi Hotel, Përmet, Albanien.

Ramizi Hotel är lätt att hitta vid huvudvägen förbi Përmet och bakom stadens ”stora sten”. Det har en stor skylt ut mot floden Vjosa och ser bättre vårdat ut än husen runtomkring. Rummen här är enkla, rena, bekväma och med luftkonditionering. Det finns ett samlingsrum på första våningen och där finns ett barkök och en soffgrupp. Internet är tillgängligt lite varstans dit den trådlösa uppkopplingen når. Soffgruppen är en sådan plats. Hiss saknas. I markplanet finns receptionen, restaurangen och en mindre uteservering. Där serveras en enkel frukost med bland annat yoghurt, bergste, kaffe och frukt. Hotellet säljer även hemjorda matvaror som visas i burkar i restaurangen. Att gå till stadens centrum tar några få minuter. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Deras entusiasm bidrar till att göra en vistelse på Ramizi Hotel trivsam. Här får du en enkel och bekväm tillvaro utan krusiduller.

Ramizi Hotel
Përmet
Tele: +355(0)813-23858
Mobil: +355-(0)69-7788682