The Old Quarter, Limerick, Irland.

När du är i staden Limerick på Irland och söker en trevlig pub eller restaurang kan det tänkas att du får rådet att leta i närheten av gatan Denmark Street. På en tvärgata till den ligger Little Ellen Street och där inne finns den ganska stora puben The Old Quarter. Den är någonstans mellan en ganska stor och helt vanlig pub och en restaurang. Menyn är inte lång men rätterna goda och vällagade. Det ligger nära till hands att se den som en lite bättre restaurang än en vanlig pub. Du kan sitta på deras täckta uteplatser eller inomhus. Miljön är trevligt avslappnad och priserna i linje med, och inte över, vad du normalt får betala för en måltid i de här trakterna.

The Old Quarter
3 Little Ellen Street
Limerick
Tele: +353 61 401 190
3 Little Ellen Street
Limerick
Irland
Tele: +353-(0)61-401190.
E-post: info@theboutique.ie
Pubens Facebooksida finns HÄR.