The Blind Pig & Dr Johns, Limerick, Irland.

Det är förenat med en viss utmaning att hitta en trevlig bar eller pub med ett bra utbud av dryck i Limerick men The Blind Pig & Dr. Johns kan vara räddningen. Här är utbudet förhållandevis bra och eftersom det kommer med en gemytlig atmosfär blir baren ett bra alternativ för en trevlig afton. Svårigheten ligger i att hitta hit för du kommer säkert att få många förslag på hur du skall gå för att det skall bli bra. Lokalen ligger i och för sig centralt i Limerick men det blir lite lurigt ändå. Väl framme är det bara att sätta sig ned och trivas. Skulle du mot förmodan inte ha några kompisar att prata med efter några få minuter finns trevliga bartenders och en gratis internetuppkoppling.

Blind Pig & Dr Johns
31 Thomas St.
Limerick
Irland
Tele: +353-(0)83-1512771