Hotel Palace, Guayaquil, Ecuador.

Centralt i den nya delen av Ecuadors största stad, Guayaquil, finns Hotel Palace. Det är ett modernt hotell som hålls rent och fint. Sängarna är bekväma och det finns trådlöst internet i hela hotellet. Skrivbord i rummen hjälper den som behöver arbeta och den som saknar egen dator kan använda de som står i receptionen. I gatuplanet finns receptionen och bredvid den restaurangen som varje dag serverar en fräsch bufféfrukost. Samma restaurang är ett bra alternativ för middagsgäster. Personalen är hjälpsam och vänlig. Hotellet passar bra för den som vill se nya delen av Guayaquil. Det fungerar även bra för allt från affärsresenärer till gruppresor. För barnfamiljer är det ett dugligt alternativ men för dem är det lättare att bo någon annan stans. Men på det stora hela är det här ett trevligt hotell att trivas i någon kväll.

Hotel Palace
Chile 214
Guayaquil, Ecuador
Telefon:+593-(0)4-2321080.
E-post: info@hotelpalaceguayaquil.com.ec
Hotellets Facebooksida finns HÄR.