Palace Hotel , Zagreb, Kroatien.

Ett trevligt boende vid parken mittemot tågstationen i centrala Zagreb är Palace Hotel. Det är byggt i gammaldags ornamenterad stil och med tunga mattor och snirkliga former. Här har många kända personer bott och några av dem ser du på bild i entrén. Hade de bott här nu skulle de ha fått rena och välvårdade rum som ibland är små men som alltid fungerar bra. De hade också fått en gratis trådlös uppkoppling mot internet som fungerar i hela byggnaden. En riktigt trevlig sak här är den överraskande innovativa frukosten. Vill du hitta en lika genomtänkt frukost på ett annat hotell kommer det inte att vara lätt. Det är helt enkelt trivsamt och bekvämt här samtidigt som det ibland faktiskt går att få rummen till ett lågt pris.

Jämför gärna med det enklare hotellet Central som ligger ännu närmare tågstationen.

Palace Hotel
Trg J.J. Strossmayera 10
Zagreb, Kroatien
Tele: +385-(0)1-4899600
Fax: +385-(0)1-4811357
E-post: palace@palace.hr
Hotellets Facebooksida finns HÄR.