Limerick City Hotel, Limerick, Irland.

Ett trevligt och smidigt ställe att bo på i Limerick, Irland, är City Hotel. Kommer du hit med tåg eller buss behöver du i stort sett bara gå rakt fram från stationen i 10-15 minuter för att komma till hotellet som ligger invid floden. Namnet är dock en aning vilseledande för det tar kanske en kvart att komma från hotellet till stadens centrum eller St Johns borg. Personalen här är trevlig och hjälpsam och de håller rummen rena och fräscha. Hotellet har även en del bekvämligheter som en pub, en klubb och en frukostrestaurang där du till och med blir serverad en del av rätterna av en vänlig människa. Skulle du ha barn med dig kommer de nog att tycka om pannkaksmaskinen där man genom ett knapptryck får en nygräddad pannkaka. Du kan till och med se hur den färdas genom maskinen och sådant kan man ju inte hålla fingrarna borta från. Trådlöst internet finns i hela hotellet och fungerar oftast bra. Du har också möjlighet att förvara bagage här om det skulle behövas.

Limerick City Hotel
Lower Mallow Street
Limerick City
Irland
Tele: +353-(0)61-207000.
E-post: contact@limerickcityhotel.ie, reservations@limerickcityhotel.ie
Hotellets Facebooksida finns Här: