Hotel Dann Carlton, Quito, Ecuador.

I den nedre och nyare delen av den högt belägna huvudstaden Quito finns flera hotell och ett av dem är Dann Carlton. Det är ett modernt och välordnat hotell som bland annat erbjuder sportliga aktiviteter och en tvättstuga. Från hotellet är det inte långt till det populära La Mariscal-området, botaniska trädgården och några museer. Med taxi behövs 10-15 minuters färd för att komma till den gamla staden. I receptionsområdet finns ett smidigt samlingsområde och en bit in i hotellet ligger restaurangen där den stora, fräscha, färgglada och bra frukosten serveras från tidig morgon. Trådlöst internet når alla rum och är gratis. Hotellet är bekvämt och personalen trevlig. Det enda som kan vara negativt är att du behöver använda taxi eller buss för att komma till många av stadens sevärdheter. I övrigt är detta ett bra och angenämt hotell.

Hotel Dann Carlton
Avenida República de El Salvador N34-377 e Irlanda
Quito
Ecuador
Tele: +593-(0)2-3972600, -2249008
E-post: info@danncarltonquito.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.