Hotel Kriva Ćuprija, Mostar, Bosnien Hercegovina.

Många kommer till Mostar för att se den återskapade gamla stenbron och nära dess brofäste på den kristna sidan finns en liknande men mindre bro. Precis invid den mindre bron finns Hotel Kriva Ćuprija. Det består av ett stenhus med stor balkong och har rum i två våningar, en fin och rustik restaurang samt en bar nere vid det mindre vattenflödet. Frukosten är en mindre men god buffé. För att röra sig i hotellet måste man ofta gå runt i kort gångar och i trappor. Äter du på hotellets restaurang kan det vara bra att vara medveten om att alla priser i menyn är angivna utan skatt och service. Personalen kommer alltså att lägga på sisådär 22% på priet. Ägarna till hotellet har även ett annat hotell som ligger lite i västra utkanten av Mostar men det är främst tänkt för affärsresenärer för åtminstone innan krigandet på 1990-talet var Mostar en framgångsrik industristad. Nu är det en trevlig stad för en eller några nätters besök.

Hotel Kriva Ćuprija
Kriva ćuprija I (Onešćukova 23)
88000 Mostar
Bosnien Hercegovina
Tele: +387-(0)36-360360, -554125, -550953 -(0)61-135286, -(0)61-915915
E-post: info@hotel-mostar.ba
Hotellets Facebooksida finns HÄR.