Hostel Sleepzone Galway City, Irland.

Sleepzone är en kedja vandrarhem på Irland. Det i Galway ger dig ett trevligt bemötande i receptionen och ligger bra till nästan mitt i den lilla staden. Rummen är små, enkla och har oftast våningssängar men det finns även varianter med bara en eller två sängar. Möbleringen är mycket enkel och de heltäckande mattorna luktar gärna unket. Vissa delar av vandrarhemmet går att använda som en egen lägenhet. Eftersom Sleepzone gärna marknadsför sig mot grupper av besökare kan det lätt bli stökigt i de gemensamma utrymmena och det är bra att du får använda köken under din vistelse här för frukosten är ett elände. Den då surmulna personalen ställer bara fram mjölk, te, kaffe och choklad till enklast möjliga bröd. Brödrostarna går i ett. Till brödet finns bara smör och två sorters marmelad. Köp därför gärna egen mat om du kommer hit och boka allra helst ett rum utan frukost för den kommer att göra dig besviken.

Sleepzone Galway City
Sleepzone Hostel
Bothar na mBan,
Galway,
Irland
Tele: +353-(0)91-566999.
Fax: +353-(0)91-566996
E-post: info@sleepzone.ie
Hostlets Facebooksida finns HÄR.