Pension Santa Elena, Monteverde, Costa Rica

Centrala Santa Elena i Monteverde, Costa Rica, består av vägar som bildar en liten trekant. Det tar 10-15 minuter att gå runt hela trekanten och på den sida som har Banco Nacional hittar du pensionatet Santa Elena. Från den välkända restaurangen Tree House och banken är det nedför backen och du har restaurangen Morpho’s på andra sidan gatan. Det finns även mycket annat väldigt nära. Pensionatet riktar sig främst till budgetturister och ungdomar men fungerar säkert för andra också. Du väljer på rum med eller utan eget bad och det finns flerbäddsrum. Pensionatet hålls rent och snyggt. Här är allt enkelt men bekvämligheter finns som gratis trådlöst internet, lånedatorer, fin veranda, stort samlingsrum och utflykter att anmäla sig till. Frukost erbjuder de inte men det finns ett litet kök där det kan ordnas och de säljer även mat i Taco Taco som deras enkla restaurang kallas.

Pension Santa Elena
50 m Sureste del Banco Nacional
Monteverde, Costa Rica
Tele: +506-(0)2645 5051, -2645 6240
Skype: pensionsantaelena
Pensionatets Facebooksida finns HÄR.