Flugfiske i Nordmakedonien

Araliya Green Hills, Nuwara Eliya, Sri Lanka

Det här hotellet har ett smidigt men ändå aningen undanskymt läge. Araliya är dessutom stort, fint och modernt. I entrévåningen har du reception, samlingsrum och några butiker. För att komma till restaurangen måste du gå en våning ned och där serveras varje dag en stor frukostbuffé. Restaurangen erbjuder även middag. Wifi når rummen och resten av hotellet men är tydligt starkare i bottenvåningen nära receptionen. Rummen är rena, fina och bekväma. Runt hotellet finns en välvårdad trädgård och några våningar upp har du en altan med fin utsikt. Innanför den altanen finns en ganska liten simbassäng och en bar. Hotellet har även ett träningsrum. Hela hotellet har en mur runt sig och vakter dygnet runt.

Från det här hotellet ser du upp till slänten där det enklare hotellet Oak-ray Summer Hill Breeze ligger och där en del av lokalbefolkningen gärna vandrar. Inne i Nuwara Eliya kan det också vara intressant att besöka Smyrna Fellowship men det fungerar bäst om du hör av dig till dem någon dag innan du vill gå dit.

Araliya Green Hills
No 10, Glenfall Road
22200 Nuwara Eliya, Sri Lanka
Tele: +94-(0)522-224 150, -224 159
E-post: a-1932@lakpura.com, info@araliyagreenhills.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.