IC Hotel, Antananarivo, Madagaskar.

Det här är ett hotell som passar bra för den som kommer till flygplatsen i Antananarivo och behöver åka tillbaka dit inom en snar framtid. Det är nära mellan hotellet och flygplatsen och hotellet har en egen resebyrå som bland annat arbetar med rundresor. Resebyrån har inte sitt kontor på hotellet. Standarden på IC Hotel är allt från enkel till bra. Några rum är stora och fina, andra är små och enkla. Hotellet har en simbassäng och ett trådlöst nätverk för internet som båda fungerar någorlunda bra. Internet finns bara i närheten av receptionen. Här lönar det sig ofta att armbåga sig fram till den standard ni vill ha. Men armbåga er på ett vänligt vis för annars kommer ni att uppfattas som galningar.

Har ni bråttom med frukosten här bör ni dels berätta dagen innan när ni kommer och dessutom vara i tid så att ni kan jaga personalen. De gör sällan något snabbt men de är lyhörda för önskemål om saker de kan lösa.

Det här hotellet renoverades och byggdes ut i perioden 2012-17 och det drivs av researrangören Island Continent Travel. Bilden föreställer utsikten från en av balkongerna i april år 2017.

IC Hotel
Antananarivo
Madagaskar
Tele: +261-(0)20-2451721, -(0)20-2248963
Mobil: +261-(0)33-0714464, -(0)34-0714464
E-post: info@ichotel.mg