Guinness Storehouse, Dublin, Irland.

I Dublin finns några attraktioner som många uppfattar som obligatoriska. Guinness Storehouse är en sådann. Här kommer du in i en stor lokal där du kan köpa produkter med bryggeriets logotyp på. Där kan du även välja mellan olika guideerbjudanden. Sedan rör du dig sakta uppåt och tittar på utställningar eller lyssnar på föreläsningar. Du får mycket om öl och företaget förklarat för dig och har en kupong i handen som till sist ger dig en gratis dricka (oftast en halvliter Guinness) i puben. Puben är egentligen två pubar men den som flest går till ligger längst upp och från den har du en väldigt fin utsikt om det råkar vara en av Irlands få klara dagar. Det här är ett trevligt ställe som man gärna ägnar någon timme åt.

Guinness Storehouse
St James’s Gate
Dublin 8
Irland
Tele: +353-(0)1-4084800
Fax: +353-(0)1-4084965
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.