Luvians Bottleshop, Skottland.

En mycket smidig butik för den som i Skottland letar efter lokalt producerad alkoholhaltig dryck är Luvians flaskbutik. Den har några filialer och de har lite olika inriktning. En butik har riktat in sig mot öl och vin medan en annan har whisky som specialitet. Har de inte det du söker känner personalen säkert till var du skall leta eller kan hämta hem det du frågar efter. En rolig öl-rekommendation från den här butiken var Alba, från William Brothers Brewing Company. Läs receptet på den och vad folk säger om ölen så blir det nog klart varför.

Luvians Bottle Shop
93 Bonnygate, Cupar
Fife KY15 4LG
Storbritannien
Tele: +44-(0)1334-654820
E-post: info@luvians.com, stuart@luvians.com
Butikens Facebooksida finns HÄR.

Butiken i St Andrews har följande adress:

66 Market Street
St Andrews
Fife KY16 9NU
Tele: +44-(0)1334-477752