Flugfiske i Nordmakedonien

Loft, Zaporizjzja, Ukraina

Loft har ett gott rykte för sin mat och som ett ställe för att titta på sport. Här träffar du trevlig personal som kan ett visst mått av engelska och som anstränger sig för att du skall ha det trevligt. Kommer du nära stängning kan det tänkas att hela matmenyn inte erbjuds och att du måste betala kontant men eftersom priserna är humana borde inte det vara något problem. Puben har några lokala öler i utbudet och några internationella. Utöver det är utbudet av drycker ungefär som man skulle kunna förvänta sig. Du hittar Loft nära Stadshuset om du följer allén som går rakt fram från det och håller utkik till höger där konsten tagit slut.

Menyn är mestadels på ryska och den sallad som kallas för “Loft” är en god kycklingsallad med senapsdressing och grönt.

Loft Sports Gastropub
Shevchenko boulevard, 12,
Tele: +38-(0)68 486 222 9 och +38-(0)50 062 105 2
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Lokalt skrivs adressen så här:
г. Запорожье, бульвар Шевченко, 12,