Il Mangiabuono, Genua, Italien.

Vill du äta på en restaurang med mycket personlig service, god mat och bekväma priser skall du gå hit. Här sitter man vid bord med blå-vitrutiga dukar medan det ofta byggs upp en kö till borden. Flera av rätterna är på menyn för att visa vad man traditionellt äter i området runt Genua. Det är lätt att bli kvar här länge bara för att den lilla restaurangen är så trevlig och för att du får så mycket för pengarna. Att Mangia buono betyder “ät bra” på italienska känns logiskt för den här restaurangen.

Några meter från Il Mangiabuono på samma gata hittar du puben Dal Orso och vid det närbelägna torget Piazza Erbe finns den mycket välutrustade inrättningen Café Latino.

Il Mangiabuono
Vico Vegetti, 3/R
16123 Genua
Italien
Tele: +39-(0)10-2530501
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.