Zelli Wine Pub, Turin, Italien.

Ett populärt sätt att äta middag på i Turin är att leta upp en bra “apericena”. Det är en liten social och innovativ buffé som ofta äts på små tallrikar. De är förhållandevis billiga och säljs inklusive dryck. Serveringen börjar vid 18-19 tiden på kvällen och pågår i 2-3 timmar. Ett ställe som är pålitligt för sin kvalitativa apericena är Zelli. Lägg märke till hur de växlar rätter och hur besökarna vet vad som är mest populärt. Det är inte konstigt att en middag här lätt glider in i att bli en helkväll. Vinpuben är fint inredd och riktar sig till en modern och yngre publik men eftersom moderniteterna inte överdrivits blir den tilltalande för de flesta. Du hittar Zelli nära ena långsidan av tågstationen Porta Nuova.

Runt hörnet har du vinbaren Papà Noé och restaurangen Slurp!

Zelli Wine Pub
Corso Vittorio Emanuele II 35
10125 Turin
Italien
Tele: +39-(0)11-6692250
Vinpubens sida hos Facebook finns HÄR.