Hotel Arenal Springs, La Fortuna, Costa Rica.

Det här är ett mycket välorganiserat hotell med fin vy över den perfekt formade vulkanen Arenal i Costa Rica. Vädret behöver dock vara bra för att vulkanen skall synas trots att den ligger nära. Du bor i en egen liten bungalow och det finns små golfbilar som kör fram och tillbaka som gratis taxis längs gatorna som löper i ett rutmönster runt husen. Vid ingången till området efter vägspärren och vakten finns ett hus som innehåller receptionen och en bar. Där i närheten finns även restaurangen som ofta serverar en buffé och en av dessa blir sannolikt din frukost. Det är trevligt att lite lugnt äta av allt gott här medan man tittar på naturen. Skulle du tycka om fågelskådning räcker det att titta i buskarna runt ägorna för där finns det gott om fåglar. Bor du rätt kanske du till och med kan nöja dig med att sitta med kikaren utanför din bungalow. Hotellet har också en simbassäng och, som namnet antyder, några varma källor som är trivsamma. I närheten finns gott om aktiviteter som du kan ägna dig åt om du inte bara vill ta det lugnt på hotellet. Receptionen hjälper dig gärna. Där finns det alltid trevlig personal att prata med. Hotellet har konferensmöjligheter, gratis yogaklasser och gratis trådlöst internet. Ibland når internet-uppkopplingen ända till rummen och ibland inte. I värsta fall har du bara internet i restaurangen och receptionen. Det sämsta här är att hotellet har en så konstigt ful hemsida.

Hotel Arenal Springs Hotel
P.O Box 99-4417
Arenal Camino al Volcan
La Fortuna
Costa Rica
Tele: +506-(0)24791212
Fax: +506-(0)24791818
E-post: info@hotelarenalsprings.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.