Artisans Angkor, Siem Reap, Kambodja.

I Kambodja finns det många välgörenhetsprojekt och det här är ett sådant. Hos Artisans försöker man lära personer med olika handikapp att skapa konstverk och sedan säljs dessa. Konstverken är av många olika slag men har det gemensamt att de är vackra och välgjorda. En del av verksamheten här är att driva en sidenfabrik och att göra produkter av tygerna. Du hittar den stora fabriken och huvudkontoret i kanten av centrala Siem Reap där en stor skylt pekar in mot lokalerna. När du kommer fram kommer du att erbjudas en guidad tur runt fabriken. Den slutar i butiken och där kommer din guide att hoppas på att få dricks. Butiken är fin och trevlig. Priserna är förvånandsvärt låga i förhållande till vad du får. Och vill du inte köpa något här är stället ändå ett trevligt och informativt utflyktsmål.

Artisans Angkor
Chantiers-Ecoles, Stung Thmey Street, P.O Box 47
Siem Reap, Kambodja
Tele: +855-(0)63-963330
E-post: infos@artisansdangkor.com

Artisans Ankor Siem Reap Kambodja